Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Лавринович і Партнери" розширюють практику трудового права

15 січня 2014, 09:53
341
3
Реклама

ЮФ "Лавринович і Партнери" повідомила про розширення практики трудового права, як одній з пріоритетних практик фірми. 13 січня 2014 року до команди "Лавринович і Партнери" в якості Консультанта - Керівника практики трудового права приєдналася Олена Сапко.

До цього Олена впродовж 12 років працювала в консалтинговій компанії "КПМГ-Україна", де останні 7 років обіймала посаду Менеджера відділу податкового і юридичного консультування, очолюючи практику компанії з питань управління персоналом і оподаткування фізичних осіб. Окрім цього, Олена мала досвід роботи в PwC Україна.

Пані Сапко має значний досвід надання консультацій з питань оподаткування фізичних осіб, у тому числі оподаткування зароботной плати і інших заохочувальних виплат, підготовки податкових декларацій для українських і іноземних громадян, раработки компенсаційних програм, консультування з питань дотримання норм трудового законодавства, Під її керівництвом проходили кадрові аудити і перевірки кадрових питань у рамках проектів due diligence як українських, так і міжнародних компаній.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини