Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З нового року у ВСУ впроваджується пілотний проект "Електронний суд"

Реклама

У рамках проекту "Електронний суд" учасники судового процесу у цивільній справі і учасники судочинства у кримінальних справах отримають можливість:

1. Отримувати судову повістку (повідомлення) у вигляді смс про день, місце і час розгляду їх справи Верховним Судом України. Для цього необхідно подати заявку на отримання судової повістки (повідомлення) в електронній формі за допомогою смс.

Форма заявки розміщена на офіційному сайті Верховного Суду України в розділі "Інформація для громадян". Заявка подається після отримання учасником судового процесу (виробництва) копії визначення про відкриття провадження у справі.

2. Отримувати остаточне рішення Верховного Суду України на особисту електронну пошту. Для цього необхідно подати відповідну заявку на отримання остаточного судового рішення Верховного Суду України в електронному вигляді. Форма заявки також розміщена на офіційному сайті Верховного Суду України в розділі "Інформація для громадян". Заявка подається після отримання учасником судового процесу (виробництва) копії визначення про відкриття провадження у справі.

Крім того, у рамках проекту "Електронний суд" у Верховному Суді України впроваджена електронна система, що забезпечує можливість витребування матеріалів справи з відповідного суду шляхом напряму визначення Верховного Суду України по електронній пошті.

За інформацією ВСУ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини