Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ВР амністувала учасників Євромайдану

19 грудня 2013, 17:30
298
8
Реклама

Народні депутати на сьогоднішньому вечірньому засіданні ухвалили Закон (законопроект № 3787 від 19.12.2013) про усунення негативних наслідків і недопущення переслідування і покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зборів.

Законом передбачено звільнити від відповідальності осіб, які були учасниками акцій протесту і масових заходів в період з 21 листопада 2013 року і до дня набуття чинності цього Закону.

Усе карні виробництва і виробництва по здійсненню адміністративних правопорушеньвідкриті з приводу цих подій, підлягають закриттю. Нові виробництва не можуть бути відкриті з приводу цих подій.

Особи, що притягають до карної відповідальності, відповідальності за админправонарушения з приводу вказаних подій, підлягають звільненню від відповідальності і визнаються такими, що не мають судимості, також звільняються від відповідальності за админправонарушения.

Уповноважені органи повинні прийняти рішення, які витікають з цього Закону, впродовж 10 днів з дня набуття чинності його. Закон набуває чинності з дня, що йде за днем його публікації.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини