Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Експерти по моралі схвалюють введення фільтрів на заборонений контент в Google

6 грудня 2013, 09:05
176
1
Реклама

Нацкомиссия України з питань захисту суспільної моралі схвалює дії компанії Google відносно введення фільтрів на заборонений контент. Завдяки введенню фільтрів компанія зможе не лише вилучати заборонений контента і накладати заборона на запити. Спочатку запустять фільтр для англомовних запитів, а впродовж шести місяців буде введено фільтри ще на 158 мовах - Комісія сподівається, що серед них буде український і російський.

Компанія заборонила будь-який контент, що містить порнографію і інші матеріали сексуального характеру, а також рішуче виступає проти поширення дитячої порнографії. У разі появи подібних публікацій Google відправляє інформацію у відповідні органи, а облікові записи користувачів, що поширюють цей контент, будуть видалені.

Google також наклала заборону на поширення програмщо містять сцени насильства і жорстокості, а також що представляють потенційну загрозу для користувачів.

Національна комісія переконана: це допоможе викорінюванню аморальності в суспільстві, захистить дітей від ризиків, які несе інформаційний простір, і виражає надію на наслідування ініціативи Google і іншими пошуковими компаніями.

Джерело: Нацкоммор.

Комісію з моралі учать самостійно скаржитися на YouTube

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини