Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Укргосреестр створить соціальну мережу для держреєстраторів і нотаріусів

28 листопада 2013, 12:16
156
0
Реклама

У Україні стає модно створювати соціальні мережі на державному рівні - минулого року з'явилася соцсеть для суддів, нещодавно про відкриття юридичної соцсети заявив Мінюста тепер і Державна реєстраційна служба України планує створити соціальну мережу - для державних реєстраторів і нотаріусів.

"Це треба для того, щоб вони могли обмінюватися думками, радитися, яка практика має бути застосована, яким має бути механізм тих або інших реєстраційних функцій", - відмітив голова Укргосреестра Дмитро Ворона. Він також призвав працівників реєстраційних служб надавати свої ідеї по створенню нового співтовариства через його офіційну сторінку в соцсети Фейсбук.

За інформацією Укргосреестра.

Відмітимо, що відкритий майданчик для спілкування на правову тематику, юридичний форум liga.netіснує вже більше 15 років. За цей період у форумі брали участь десятки тисяч фахівців різних сфер діяльності, що займаються правовими питаннями. Щодня форум відвідують більше 20 тис. чоловік, серед яких адвокати, судді, нотаріуси, держслужбовці, бухгалтери, керівники компаній і юрдепартаментов, підприємці і так далі

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини