Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податкові перевірки: від запиту до оскарження. Практикуми в Києві і Запоріжжі

6 листопада 2013, 09:23
167
0
Реклама

За якими критеріями податкові і правоохоронні органи визначають, кому зробити візит?  Що треба знати заздалегідь про практику ефективного захисту при перевірках? Які найбільш поширені помилки посадовців і персоналу при проведенні перевірок? Алгоритму дій напередодні перевірки податковими органами і під час її, особливостям спілкування з посадовцями податкових і правоохоронних органів по телефону і порядку роботи із запитами будуть присвячені практикуми, організовані компанією ЛIГА :ЗАКОН у листопаді.

Так методикам успішного проходження планової документальної податкової перевірки в Україні буде присвячений і практикум у Києвізапланований на 15 листопада. Нова програма розроблена відомим аудитором і буде корисна засновникам, керівникам компаній, юрисконсультам підприємств, позаштатним юристам, аудиторам і бухгалтерам компаній, іншим фахівцям, які стикаються в ході своєї діяльності  з перевірками податковими органами і яким необхідно знати нюанси підготовки до такої перевірки і нюанси захисту при перевірках.

22 листопада в Запоріжжі пройде практикум "Податкові перевірки від запиту до оскарження. Практика Миндоходов і адміністративних судів. Захист інтересів платника податків і карне переслідування посадовців". Мова піде про працю із запитами податкової служби і їх використання основою для проведення позапланової перевірки, зберіганні первинних документів, оформленні результатів перевірки і складанні акту, судовій практиці оскарження незаконних дій працівників ДПС і чому платник податків може програти такий позов. Також будуть розглянуті "безтоварні" і "нікчемні" угоди, зона ризикових операцій. Буде даний  алгоритм дій в суді і рекомендації відносно роботи по доказовій базі.

Крім того, 29 листопада в Києві будуть підведені підсумки першого року роботи бізнесу по новому КПК. Мова піде про карні наслідки податкової перевірки, зокрема, буде розглянута практика відкриття карних виробництв відносно посадовців. Захід буде цікавий власникам бізнесу, керівникам підприємств, служб безпеки, юридичних відділів, фінансових служб і іншим посадовцям.

З повним переліком практикумів можна ознайомитися тут.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини