Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як підготуватися до податкової перевірки? Методики її успішного проходження

6 листопада 2013, 09:14
168
0
Реклама

Перевірки підприємства податковими органами - одні з найбільш складних і непередбачуваних, якщо порівнювати з перевірками інших контролюючих органів. Однозначно, усі підприємства до таких перевірок готуються, але не усім у результаті вдається уникнути серйозних штрафів і конфліктів з податківцями. І навіть, якщо до приходу перевіряючих усі проблемні місця у бухгалтерському і податковому обліку підприємства усунені і податкові риски зведені до мінімуму, в ході самої перевірки навіть випадково кинута фраза одним із співробітників підприємства фраза може викликати у перевіряючого зайві підозри. Це ж торкається випадково побаченої податківцем інформація в комп'ютері, не призначеної для його очей. В цілому, тактика поведінки персоналу компанії під час проходження податкової перевірки має не менше значення для її успішного проходження, ніж документальне підтвердження хозяйствнных операцій.

До приходу перевіряючих важливо виявити, до чого у бухгалтерському і податковому обліку можуть "чіплятися" перевіряючі

Основним помилкам при проходженні податкових перевірок буде присвячений практикум "Методики успішного проходження планової документальної податкової перевірки в Україні" який пройде 15 листопада в Києві. Програма спеціально підготовлена Дмитром Сушкосертифікованим аудитором, судовим експертом Міністерства юстиції України, керівним партнером аудиторської компанії PSP Audit, відомим фахівцем в області податкового аудиту, консалтингу і супроводу податкових перевірок.

Правильно вибрана модель поведінки співробітників під час перевірки грає на результативність її успішного проходження

Практикум буде корисний засновникам, керівникам компаній, юрисконсультам підприємств, позаштатним юристам, аудиторам і бухгалтерам компаній, іншим фахівцям, які стикаються в ході своєї діяльності з перевірками податковими органами, яким необхідно знати нюанси підготовки до такої перевірки і нюанси захисту при перевірках. Зокрема, в ході заходу буде розглянутий алгоритм проходження виїзної податкової перевірки і підготовки до неї, інструменти для мінімізації податкових ризиків, найбільш поширені питання податкових перевірок в 2013 році, моделі поведінки персоналу компанії під час перевірки. Також будуть наведені приклади успішного проходження або оскарження результатів податкових перевірок.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини