Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податкові перевірки: від запиту до оскарження. Практикуми в Луганську, Києві, Запоріжжі

25 жовтня 2013, 15:14
163
0
Реклама

За якими критеріями податкові і правоохоронні органи визначають, кому зробити візит? Що треба знати заздалегідь про практику ефективного захисту при перевірках? Які найбільш поширені помилки посадовців і персоналу при проведенні перевірок? Алгоритму дій напередодні перевірки податковими органами і під час її, особливостям спілкування з посадовцями податкових і правоохоронних органів по телефону і порядку роботи із запитами буде присвячений практикум "Перевірки і КПК. Карна відповідальність юридичних осіб. Нове в перевірках податкових і правоохоронних органів в 2013 р. Карне переслідування посадових по новому КПК"який пройде 1 листопада в Луганську.

Також методикам успішного проходження планової документальної податкової перевірки в Україні буде присвячений і практикум у Києвізапланований на 15 листопада. Нова програма розроблена відомим аудитором і буде корисна засновникам, керівникам компаній, юрисконсультам підприємств, позаштатним юристам, аудиторам і бухгалтерам компаній, іншим фахівцям, які стикаються в ході своєї діяльності  з перевірками податковими органами і яким необхідно знати нюанси підготовки до такої перевірки і нюанси захисту при перевірках.

А 22 листопада в Запоріжжі пройде практикум "Податкові перевірки від запиту до оскарження. Практика Миндоходов і адміністративних судів. Захист інтересів платника податків і карне переслідування посадовців". Мова піде про працю із запитами податкової служби і їх використання основою для проведення позапланової перевірки, зберіганні первинних документів, оформленні результатів перевірки і складанні акту, судовій практиці оскарження незаконних дій працівників ДПС і чому платник податків може програти такий позов. Також будуть розглянуті "безтоварні" і "нікчемні" угоди, зона ризикових операцій. Буде даний  алгоритм дій в суді і рекомендації відносно роботи по доказовій базі.


З повним переліком заходів Всеукраїнської мережі практикумів можна ознайомитися тут

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини