Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Центр "Розвиток КСО" шукає юрсоветника для проведення дослідження pro bono

22 жовтня 2013, 15:53
127
0
Реклама

У рамках підготовки до I Національному Форуму "Бізнес і університети" Центр "Розвиток КСО" проводить дослідження стану партнерства
бізнесу і університетів. Дослідження не буде повним без аналізу законодавчого аспекту і порівняння із зарубіжним досвідом.

У зв'язку з цим, організатор шукає досвідченого фахівця, який на основі принципу pro bono міг би провести аналіз законодавства в розрізі партнерства бізнесу і університетів і презентувати його в ході Форуму. Таке дослідження передбачає аналіз законів про вищу освіту, інноваційну діяльність, податкового законодавства на предмет стимулювання партнерства між бізнесом і університетами України.

Для повноти дослідження потрібний аналіз досвіду не менше 10 зарубіжних країн: Великобританія, США, Франція, Німеччина, Швеція, Росія, Японія, Австралія, Китай, Індія.

Критерії порівняння законодавства : податкові пільги для компаній, підтримка інноваційних структур (технопарків і тому подібне), автономність внз в ухваленні рішень і підприємницької діяльності, розробка професійних стандартів (участь бізнесу).

Результати дослідження будуть представлені на 4 сторінках і включені в публікацію за результатами дослідження "Партнерство бізнес і університетів в Україні". Публікація припускає:

1 стор. - загальні висновки на основі порівняльного аналізу зарубіжного законодавства;
2-3 стор. - порівняльна таблиця законодавства різних країн за 5-6 критеріями;
4 стор. - рекомендації для України.

Публікація дослідження буде роздана 200 учасникам I Національного Форуму "Бізнес і університети", розіслана до профільних міністерств і відомств, розміщена на сайті Центру "Розвиток КСО".


Дедлайн по виконанню вказаної роботи - 4 листопада.

Контактна особа: Ольга Янковскаякоординатор освітніх програм Центру "Розвиток КСО". Тел.: (044) 280-11-47, (098) 836-43-24.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини