Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Мінінфраструктури повідомило про запуск сайту е-ТТН

Реклама

Тепер проект із впровадження електронної товарно-транспортної накладної в Україні має ресурс з усією консолідованою інформацією, яку було зібрано під час його реалізації. Про це повідомила прес-служба Мінінфраструктури.

Сайт, зокрема, містить перелік Провайдерів, які доєдналася до системи, а також інструкції для користувача та провайдера щодо початку роботи з е-ТТН.

Зазначається, що тепер за актуальними новинами щодо реалізації проекту з впровадження електронної товарно-транспортної накладної в Україні можна стежити у відповідному розділі сайту.

Крім того, на сайті можна знайти відповіді на актуальні запитання щодо реалізації проекту.

"Нагадаємо, що використання е-ТТН стане обов'язковим для всіх автомобільних вантажних перевезень територією України одразу після нашої перемоги та скасування воєнного стану", - зазначили в міністерстві.

Більше переваг та можливостей для компаній з новою LIGA360. Тепер кожне корпоративне рішення включає приємні бонуси: сервіси медіамоніторингу та автоматизації договірної роботи. А ще ви знайдете корисні інструменти для керівників, юристів, бухгалтерів, HR, PR. Тільки до 31 грудня діє знижка 30%, тож оберіть LIGA360 для 3 чи 5 співробітників прямо зараз.

Читайте також: Низку товарів військового призначення звільнено від державного експортного контролю: діє урядова постанова

Як отримати статус учасника бойових дій, які брали безпосередню участь у бойових діях у зв'язку з агресією рф проти України?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини