Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Приватні виконавці зможуть брати участь у засіданнях дисциплінарної комісії з власних робочих місць

Реклама

Асоціація приватних виконавців інформує, що на виконання плану діяльності АПВУ на 2024 рік приватних виконавців забезпечено можливістю брати участь у засіданнях дисциплінарної комісії з власних робочих місць.

Відповідна норма закріплена останніми змінами до Положення про Дисциплінарну комісію приватних виконавців, внесеними наказом Міністерства юстиції від 04.03.2024 № 596/5 (набрав чинності 19 березня).

АПВУ роз'яснює, що також тепер «про бажання взяти участь в засіданні в режимі відеоконференцзв'язку приватний виконавець повідомляє секретаря Дисциплінарної комісії на його електронну адресу не пізніше ніж за три дні до дня проведення засідання Дисциплінарної комісії», а «повідомлення щодо участі приватного виконавця в засіданні в режимі відеоконференцзв'язку надсилається приватному виконавцю секретарем Дисциплінарної комісії на електронну адресу, зазначену в Єдиному реєстрі приватних виконавців України, не пізніше ніж за один день до дня проведення засідання Дисциплінарної комісії».

Усі потрібні документи для юриста - в рішенні LIGA360. Обирайте з понад 1,8 мільйона НПА, судової практики, аналітики, робочих кейсів та інших матеріалів. Замовте тестовий доступ за посиланням.

Платіть менше - отримуйте більше! Тільки у квітні заощаджуйте 40% при замовленні преміум-рішення LIGA 360: Юрист. Встигніть скористатись вигідною ціною.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини