Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Арештовано колекційні автівки та скіфське золото підозрюваних в колабораціонізмі та пособництві рф посадовців "Мотор Січ"

24 листопада 2022, 18:08
1028
0
Реклама

За процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора в рамках розслідування у кримінальному провадженні стосовно президента АТ «Мотор Січ» та начальника Департаменту зовнішньо-економічної діяльності підприємства оперативними заходами встановлено і вилучено культурні цінності та колекційні автівки, які їм належать. Про це повідомила прес-служба Офісу Генпрокурора.

"Серед вилученого 7 елітних автомобілів, які перебували у володінні президента акціонерного товариства, 4 з них є раритетними, катер, зброя, майже 100 старовинних золотих прикрас, частина яких датується 450-550 рр н.е. та була популярною у населення Криму і півдня України. Це рідкісні ювелірні прикрасами, що відносяться до унікальних матеріальних та духовних пам'яток давнини. Також вилучено понад 400 монет, частина з яких датована ІІІ ст. до н.е. і понад 50 золотих пластин", - йдеться в повідомленні.

За клопотанням прокурорів на все вилучене майно судом накладено арешт.

За даними слідства, президент АТ «Мотор Січ» надав доручення наближеній до нього особі приховати це майно від можливої конфіскації та арешту, а в подальшому вивезти його з території України.

Наразі встановлюється вартість вилученого, тривають експертизи.

Читайте також: СБУ арештувала майно президента АТ «Мотор Січ» на майже 1 млрд грн

Затверджено перелік майна "Комуністичної партії України", яке передається у власність держави

Рада розширила обов'язки СБУ

Володимир Зеленський підписав укази про застосування санкцій до 2507 фізосіб та 1374 юросіб

Дізнавайтеся повну інформацію про контрагентів і фізосіб, з якими плануєте працювати. Система CONTR AGENT покаже дані з ЄДР, фінансовий та податковий стан на 6,5 млн компаній та ФОП. А ще тут є дані з державних реєстрів про всіх громадян України. Оцініть переваги CONTR AGENT прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини