Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В ОАСК оскаржують постанову НКРЕКП щодо порядку виплат за «зеленим» тарифом під час воєнного стану

Реклама

Окружним адміністративним судом міста Києва зареєстровано позов до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. Про це повідомила прес-служба ОАСК.

Суд просять визнати протиправними 1 та 2 пункт Постанови НКРЕКП №396 від 26.04.2022р. «Про особливості визначення обсягу та проведення розрахунків за вироблену електричну енергію генеруючими установками приватних домогосподарств під час дії в Україні воєнного стану» (зі змінами від 17.05.2022р.).

Позивач вважає, що оскаржуваними положеннями вказаної постанови НКРЕКП запроваджено нормативне обмеження на максимальний розмір оплати постачальниками електричної енергії, що виконують функцію постачальника універсальних послуг, за придбану електричну енергію, вироблену генеруючими установками приватних домогосподарств.

ОАСК вирішує питання відкриття провадження в адміністративній справі. 

Підготовка до судового засідання стає зручнішою. Тепер VERDICTUM в LIGA360 має доступ до Кабінету Електронного суду. Аналізуйте судову практику та подавайте документи до суду в один клік.

Читайте також: Суд відкрив провадження у справі за позовом до НКРЕКП

Верховний Суд роз'яснив, що є офіційною електронною адресою

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини