Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні скасовано відповідальність за ч. 3 ст. 263 КК у разі добровільної здачі зброї, бойових припасів, вибухових речовин або пристроїв

Реклама

В Україні скасовано відповідальність за ч. 3 ст. 263 КК у випадках добровільної здачі зброї, бойових припасів, вибухових речовин або пристроїв.

Відповідний Закон № 2150-IX «Про внесення зміни до статті 263 Кримінального кодексу України щодо скасування відповідальності у випадках добровільної здачі зброї, бойових припасів, вибухових речовин або пристроїв» набрав чинності 3 квітня 2022 року.

Документ було офіційно опубліковано в газеті «Голос України» 2 квітня 2022 року.

Законом частину третю статті 263 "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" Кримінального кодексу України викладено в редакції, згідно з якою не підлягає кримінальній відповідальності за вчинення дій, передбачених частиною першою або другою цієї статті, особа, яка добровільно здала органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої.

Користуєтесь LIGA360 - знаєте, як діяти у воєнний час! Підключайте LIGA360 за спеціальними умовами. Деталі за посиланням.

Читайте також:

Порядок утворення добровольчих формувань територіальних громад

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини