Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рада збільшила чисельність Держприкордонслужби

Реклама

24 квітня 2024 року Верховна Рада ухвалила Закон (урядовий законопроєкт № 11091) «Про внесення зміни до пункту 1 розділу ІХ «Прикінцеві положення» Закону України «Про Державну прикордонну службу України».

Документ уносить зміни до пункту 1 розділу ІХ «Прикінцеві положення» Закону «Про Державну прикордонну службу України», які передбачають, що загальна чисельність Держприкордонслужби протягом року, з дня припинення або скасування воєнного стану на території України, становитиме до 75000 осіб, у тому числі до 67000 військовослужбовців.

Зазначається, що прийняття вказаного Закону дає змогу тимчасово збільшити чисельність Державної прикордонної служби, що зі свого боку допоможе врегулювати актуальні питання виконання поточних завдань Служби із захисту від російської агресії, посилити охорону всієї українсько-російської ділянки кордону, наростити її спроможності та готовність до відновлення державного кордону в його міжнародно визнаних межах, особливо з урахуванням того, що в результаті реалізації євроінтеграційного прагнення України кордон з російською федерацією та республікою білорусь у перспективі стане зовнішнім кордоном Європейського Союзу.

За повідомленням пресслужби Апарату ВР

Майбутнє юридичного ринку вже тут! Спробуйте перше рішення для українських юристів LIGA360, яке поєднало весь обсяг судової практики та законодавства - та аналізує їх за технологіями великих даних. Ухвалюйте максимально інформовані правові рішення з LIGA360.

Хочете отримати найвигіднішу ціну на преміум-рішення LIGA 360: Юрист? Тільки зараз для тарифу діє спецпропозиція. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини