Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

АПУ запрошує 16 березня на круглий стіл «Врегулювання заборгованості фізосіб, які постраждали внаслідок війни — баланс інтересів боржників та кредиторів»

7 марта 2023, 13:38
46
0
Реклама

Комітет Асоціації правників України з банківського, фінансового та страхового права, Комітет АПУ з конкурсного права спільно з Проєктом USAID «Реформування фінансового сектору» запрошують до участі в круглому столі «Врегулювання заборгованості фізичних осіб, які постраждали внаслідок війни - баланс інтересів боржників та кредиторів».

Учасники:

· Роберт Бонд, керівник Проєкту USAID «Реформування фінансового сектору»;

· Валерія Коломієць, заступниця Міністра юстиції України з питань європейської інтеграції;

· Юрій Моісеєв, Голова Комітету АПУ з конкурсного права, арбітражний керуючий, адвокат;

· Олена Коробкова, голова Ради Незалежної Асоціації Банків України;

· Володимир Маранди, заступник начальника управління по роботі з фізичними особами департаменту врегулювання боргових зобов'язань АБ «УКРГАЗБАНК»;

· Олена Дмітрієва, перша заступниця Голови Правління АТ «КБ«ГЛОБУС».

Модераторка:

Анастасія Воронова, Голова Комітету АПУ з банківського, фінансового та страхового права, експертка з юридичних та регуляторних питань Проєкту USAID «Реформування фінансового сектору».

Програма заходу доступна за посиланням.

Дата й час проведення: 16 березня 2023 року, 13:30.

Місце проведення: Radisson Blu Hotel, м. Київ, вул. Ярославів Вал, 22 / онлайн (платформа Zoom).

Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації за цим посиланням. Інструкція для долучення до заходу через платформу Zoom буде надіслана кожному після реєстрації. Організатори зберігають за собою право припинити реєстрацію в разі набрання максимально можливої кількості учасників.

З усіх питань щодо заходу та можливості партнерства звертайтеся до Секретаріату АПУ за тел. +38 066 495 30 14 або за електронною адресою komitet@uba.ua. Контактна особа - Вікторія Мотя.

Як зручно стежити за правовою картиною дня? LIGA360 стежитиме за законодавчими змінами для тебе. Налаштуй свій моніторинг вже сьогодні.

Оставьте комментарий
Войдите чтобы оставить комментарий
Войти
Подпишитесь на рассылку
Главные новости и аналитика для вас по будням

Похожие новости