Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Круглий стіл «ЛІГИ:ЗАКОН»: санкції направлені на відновлення інформаційної безпеки

Реклама

В прес-центрі «ЛІГАБізнесІнформ» розпочався круглий стіл на тему «Нові санкції щодо країни-агресора: блокувати не можна дозволити». Провідні експерти обговорюють Указ Президента, яким введено в дію рішення РНБО про оновлення списку санкцій щодо низки російських компаній.

ЛІГА:ЗАКОН продовжує шукати рішення для бізнесу, тому в ході круглого столу обговорюватимуть питання небезпеки інформаційно-пропагандистської роботи в соціальних мережах; судових перспектив оскарження рішення; розвитку рекламного ринку; виконання санкцій; належного повідомлення контрагентів в умовах поступового блокування сервісів та інше.

Як повідомив модератор Олександр Попов, представники провайдерів зараз знаходяться на засіданні профільного комітету ВР, де розглядається питання введення і дію санкцій та можливі зміни регуляторного законодавства.

Переходячи до заявлених тем, представник Мінінформполітики пояснив, що рішення РНБО не носить характер боротьби з пропагандою, воно є економічним. Очевидно, що люди продовжитимуть коритуватись заблокованими мережами через різноманітні анонімайзери. Ключова задача - обрубати звязки між владою РФ (в тому числі ФСБ) з дітьми як основною аудитрією ВКонтакте; комунікацію між групами сепаратистів та їх інформаторів. тобто ключовим є питання безпеки - зменшення ризиків передачі даних геолокації та персональних даних. Ми маємо відновити свій інформаційний суверенітет.

Приєднуйтесь до онлайн-трансляції!

Оставьте комментарий
Войдите чтобы оставить комментарий
Войти
Подпишитесь на рассылку
Главные новости и аналитика для вас по будням

Похожие новости