Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінфін затвердив нові форми обліку по финмониторингу

13 червня 2013, 13:28
184
0
Автор:
Реклама

Мінфін наказом від 26.04.2013 р. № 496 затвердив форми обліку і представлення інформації, пов'язаної із здійсненням фінансового моніторингу, і інструкції по їх заповненню.

Згідно поможения наказу, такі форми обліку надаються суб'єктами первинного фінансового моніторингу (окрім банків/філій іноземних банків) і їх відокремленими підрозділами.

Окрім цього, документу затверджена Інструкція відносно заповнення форм обліку і представлення інформації, пов'язаної із здійсненням фінансового моніторингу. Встановлено також, що при представленні інформації суб'єктами первинного фінансового моніторингу в електронному вигляді такі суб'єкти забезпечують представлення інформації відповідно до складу реквізитів і структури файлів, затверджених Мінфіном.

Наказ набуває чинності через 30 днів з дня його офіційної публікації. З моменту набуття чинності наказу № 496 втратить дію попередній наказ Держкомітету финмониторинга від 26.08.2010 р. № 148 "Про затвердження форм обліку і представлення інформації, пов'язаної із здійсненням фінансового моніторингу, і Інструкції по їх заповненню".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини