Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Програма "Дешевої іпотеки" запрацює з 15 травня

10 травня 2012, 13:03
233
0
Реклама

"Ощадбанк" до 13 травня розробить перелік документів, необхідних для участі в програмі "Доступне житло", по якій населенню видаватимуться кредити на купівлю житла під 3 % річних в гривні строком на 10-15 років, повідомляє прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства.

"Ощадбанк" сьогодні вивчає постанову Кабміну, визначає пакет документів, і 11 - 12 травня їх перелік вже буде готовий. Після 15 травня ця схема реально працюватиме" - запевнив Міністр регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк.

При Міністерстві створена міжвідомча комісія, яка прийматиме пропозиції від регіонів, забудовників, працювати з банками. " 17 травня я проведу нараду за участю забудовників і банкірів. І ми вже чітко розумітимемо, як реалізувати цю програму"- сказав А. Близнюк.

За словами Міністра, днями на сайті Минрегиона minregion.gov.ua буде розміщена інформація про перші 100 - 200 будинках, які братимуть участь в програмі.

Раніше Минрегион створив на своєму сайті спеціальний форум, через який розраховує зібрати інформацію від забудовників. Також Міністерство вже опублікувало форму надання забудовником інформації.

Нагадаємо, Кабмін постановою № 343 від 25 квітня 2012 року затвердив порядок і об'єми іпотеки в поліпшенні житлових умов під 3 % річних в недостроях. Затверджені Кабінетом Міністрів заплановані об'єми по забезпеченню житлом черговиків складають 30 тис. квартир.

Джерело: Урядовий портал.

Читайте також: У Минрегионстрое розповіли про умови дешевої іпотеки.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини