Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Юрфірма Schoenherr представила Roadmap 2012

6 лютого 2012, 16:16
162
0
Автор:
Реклама

Тема Roadmap 12 - гра. Автори аналізують, що відбувається з нормами права у сфері міжнародного бізнесу, розглядають можливі законодавчі зміни і надають обгрунтовані рекомендації як реагувати на ті або інші зміни. Видання дає читачеві можливість ознайомитися із складними і мінливими реаліями міжнародного бізнесу. Це юридичне видання, в якому юристи Schoenherr пропонують огляд найбільш актуальних питань в області комерційного права відносно основних напрямів практики фірми в країнах Центральної і Східної Європи.

"Щоб грати у будь-яку гру, треба знати її правила. Гравець, який добре знає правила, має значну перевагу перед іншими. Успіх в грі, про яку йде мова і яка є дуже серйозною, де кожен рух складається з багатьох напрямів, теж залежить багато в чому від розуміння правил гри "- пояснює Гвідо Куцкапартнер Schoenherr і керівник проекту Roadmap, посилаючись на девіз нинішнього видання.


Roadmap є частиною амбітного проекту LAWYERING, ініційованого Schoenherr минулої осені, - проекту, який є розробкою цілісної концепції знань, зусиль і інших необхідних якостей, що допомагають стати видатним юристом. До участі в щорічних заходах, присвячених виходу Roadmap, запрошується видатний сучасний художник. Цього року Schoenherr презентує роботи сербського художника Ігоря Марсенича.

За інформацією прес-служби Schoenherr.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини