Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На Форумі в Києві обговорюють конкуренцію

26 січня 2012, 19:03
134
0
Реклама

У відкритті форуму взяв участь Перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Вадим Копилова також увесь керівний склад Антимонопольного комітету України (далі - АМКУ). Українське відомство представляли: Голова АМКУ Василь Цушкойого два перші заступники - Рафаель Кузьмин і Юрій Кравченкозаступник голови АМКУ - Михайло Русинський. В якості іноземних гостей на форум зокрема завітали: Керівник ФАС Росії Ігор АртемьевГолова Агенства республіки Казахстан по захисту конкуренції Мажит ЕсенбаевГлава комісії із захисту конкуренції Болгарії Петко Николов і представник Генерального директората з питань конкуренції європейської комісії Цьому Питерс.

По словах Василя Цушкаодно з напрямів, яке сьогодні у усіх на вустах, у тому числі і у представників антимонопольних відомств Європи і країн СНД, а також у бізнесу - це адвокатирование конкуренція.

"Конкуренції треба допомагати. Інакше руху вперед не буде. Я думаю, що результат в цьому напрямі буде"- стверджує глава АМКУ. Відмітимо, що під авокатированием конкуренцію мають введу роботу, спрямовану на протидію будь-яким обмеженням конкуренції.

У форумі взяли участь представники влади, бізнесу і юридичного співтовариства. 27 лютого II Форум з питань конкуренції продовжить свою роботу.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини