Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

АМКУ оштрафував "Херсоноблэнерго"

21 грудня 2011, 16:09
232
0
Реклама

Як встановив Комітет, обленерго, розробляючи і видаючи жителям с. Счастливцево і с. Геническа Гірка технічні умови на приєднання електроустановок до місцевих електромереж, неправомірний зобов'язувало споживачів виконувати ряд додаткових робіт.

Зокрема, йдеться про заміну силових трансформаторів, реконструкцію високовольтних повітряних ліній, установку додаткового устаткування. Причому реконструкція ліній була передбачена за рахунок інвестиційних засобів.

Як наслідок, споживачі понесли чималі витрати, що привело до утиску їх інтересів. Про це свідчать скарги жителів вказаних населених пунктів на дії обленерго, які поступили в Херсонське територіальне відділення АМКУ. Своїм рішенням Комітет зобов'язав ВАТ "ЭК "Херсоноблэнерго" припинити порушення.

"Ринок послуг з постачання електроенергії знаходиться під прискіпливим контролем Антимонопольного комітету. Сподіваюся, що сьогоднішнє рішення стане уроком не лише для "Херсоноблэнерго", але і попередженням для усіх інших енергопостачальників, які збираються перекладати свої фінансові тяготи на споживачів"- прокоментував прийняте рішення державний уповноважений АМКУ Сергій Нетудыхатапід головуванням якого відбулося засідання Колегії.

За інформацією АМКУ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини