Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

DLA Piper провела інтерактивний семінар

16 грудня 2011, 13:13
139
0
Реклама

На семінарі обговорювалися останні зміни в оподаткуванні іноземних холдингових структур, а також практичні аспекти управління холдинговими компаніями. Семінар притягнув увагу середніх і великих українських компаній, які вже використовують іноземні холдинги, планують вносити зміни у свої існуючі структури, або тільки розглядають їх використання в майбутньому. Захід відвідали представники понад 50 підприємств і інвестиційних банків України. Семінар пройшов у форматі інтерактивної дискусії.

"Тепер все більше українських компаній розглядають використання іноземних холдингів для свого подальшого розвитку. Маючи великий досвід надання податкових і юридичних консультацій із цього приводу, ми провели семінар у відповідь на попит з боку наших нинішніх і потенційних клієнтів"- прокоментувала Світлана Мусиенкопартнер і глава податкової практики київського офісу DLA Piper.

"Нині компаніям потрібні безпечні і ефективні міжнародні холдингові рішення. Вони також перевіряють свої існуючі структури на життєздатність у зв'язку з новими українськими реаліями, такими як значний бюджетний дефіцит, жорстка фіскальна політика, агресивніший підхід до міжнародного податкового планування і реструктуризації у всьому світі, новий Податковий кодекс в Україні, і підвищення попиту з боку українських компаній на зовнішнє фінансування"- додала вона.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини