Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чергова премія для AstapovLawyers

6 грудня 2011, 15:13
109
0
Реклама

МЮГ AstapovLawyers нагороджена в категоріях: Арбітраж, господарське судочинство і М&А в Україні.

Відповідно до методології відбору номінантів премії, фірми або приватні особи повинні були представити достатню кількість доказів особистих заслуг, підкріплені позитивними відгуками клієнтів і колег. Як мовиться в дослідженні, в усіх регіонах фірми відрізняються, багато хто дуже перспективний, але лише небагато з них можуть дійсно зарахувати себе до "першого ешелону" у рамках певних областей практики, в межах конкретного регіону.

The Lawyers World Annual Jurisdiction Awards 2011 забезпечує своїх читачів детальною інформацією про ті фірми і приватних осіб, які зарекомендували себе на належному рівні, в усіх практичних областях права, по усіх регіонах, в яких проводилося дослідження.

Раніше МЮГ AstapovLawyers була названа Кращою юридичною фірмою України за версією InterContinental Finance 2011 End of Year Country Awards. Також, AstapovLawyers визнана кращою юридичною компанією 2011 року в Росії за версією Intercontinental Finance Law Awards. Зокрема, фірма була удостоєна звання лідера року в Росії в чотирьох сферах: вирішення суперечок, злиття і поглинань, інтелектуальної власності, консультування приватних фондів.

За інформацією прес-служби МЮГ AstapovLawyers.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини