Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Москаленко і партнери" провели антикредитний семінар

2 листопада 2011, 14:10
224
0
Реклама

У своїй доповіді Анастасія Москаленкокерівний партнер ЮФ "Москаленко і Партнери", освітила судові і позасудові способи зменшення кредитного тягар, який звалився на багатьох громадян внаслідок фінансової кризи або зловживання банками своїми договірними правами. Серед таких способів Анастасія виділяє, зокрема: кредитні канікули, зміна валюти кредиту з іноземної валюти на гривну, збільшення терміну кредитування з метою зменшення щомісячних платежів, переуступання боргу, визнання кредитного договору недійсним або неув'язненим, "оформлення податкового кредиту" та ін.

Старший юрист компанії Наталія Мельник розповіла про деякі правові тонкощі, що дозволяють уникнути звернення стягнення на предмет іпотеки або виграти час для того, щоб поправити своє фінансове положення і зберегти майно.

Окрім цього, в ході семінару партнер юридичної фірми Юлія Кондрацкая озвучила актуальні питання процедури старанного виробництва по стягненню кредитної заборгованості, звернувши увагу учасників на пропуски, що залишилися, у відповідному законодавстві.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини