Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Вольф Тайсс" запускають унікальну учбову програму

13 жовтня 2011, 14:32
274
0
Реклама

За допомогою цієї програми "Вольф Тайсс" робить серйозний вклад в навчання і підвищення кваліфікації своїх співробітників. "Школа майстерності Вольф Тайсс" відкрита для усіх молодших і старших юристів з усіх дванадцяти офісів "Вольф Тайсс". Керівний партнер "Вольф Тайсс" в Україні Тарас Думычнезабаром чекає участі юристів українського офісу компанії в "Школі майстерності Вольф Тайсс".

Керівний партнер "Вольф Тайсс" в Україні Тарас Думыч

"Школа майстерності Вольф Тайсс" структурно гармонізує і інтегрує існуючі тренінги, такі як вже відома "Фінансова школа Вольф Тайсс", у рамках нової, усеосяжної програми навчання. Програма спрямована не лише на підвищення юридичної майстерності, але і на навчання підприємництву і придбання галузевих знань. Комп'ютерні навички, розвиток бізнесу, бізнес-адміністрування і управління юридичною фірмою також є частиною підготовки. Керівник проекту Андреа Мишкольцыякий раніше розробив Фінансову Школу і тепер відповідає за розвиток Школи майстерностіпояснює: "Правове навчання зазвичай не включає такі теми, як управління бізнесом, управління транзакціями або розвиток бізнесу. Те, що "Вольф Тайсс" зміг заповнити цей пропуск, зробило нашу компанію ще привабливіше для молодих фахівців, бажаючих почати в ній свою кар'єру".

"Структурована професійна підготовка такого масштабу, що охоплює юридичні і економічні теми, займає унікальне місце серед юридичних фірм в Австрії і в Центральній і Східній/Південно-східній Європі"- говорить Річард Вольфчлен правління "Вольф Тайсс". "В умовах жорсткої конкуренції в таких сегментах ринку, як юридичні послуги, вже недостатньо просто відмінної правової експертизи як такої. Навчаючи наших юристів мислити подібно до підприємців і даючи їм можливість детально ознайомитися з бізнесом наших клієнтів, ми підвищуємо цінність наших послуг для наших клієнтів".

Інформація прес-служби "Вольф Тайсс"

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини