Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Авеллум Партнерс консультує індустріальну молочну компанію з питань публічного розміщення акцій на суму 29.7 млн. дол. США

31 травня 2011, 16:15
64
0
Автор:
Реклама

Юридична фірма "Авеллум Партнерс" виступила українським юридичним радником Індустріальної Молочної Компанії (Industrial Milk Company S.A.) ("ИМК") з питань первинного публічного розміщення її акцій ("IPO") на Варшавській фондовій біржі. В результаті проведення IPO ИМК притягнула 29,7 млн. дол. США, розмістивши 7,475,000 акцій за ціною 3,98 долари США за акцію, що складає 24% від статутного капіталу ИМК.

ИМК є інтегрованою сільськогосподарською компанією, яка займається виробничою діяльністю в центральній і північній Україні, зокрема в Полтавській і Чернігівській областях. Основним напрямом діяльності ИМК є виробництво зернових і олійних сільськогосподарських культур, а також картоплі. Компанія також є одним з найбільших виробників молока в Україні.

ING виступив глобальним координатором, глобальним і місцевим букраннером і лид-менеджером IPO.

Компанія "Investment Capital Ukraine" виступила ко-лид-менеджером в цьому IPO.

Команду Авеллум Партнерс очолював її керівний партнер Микола Стеценкоз вагомою участю юристів Владимира Сологуба, Юрія Нечаева, Микити Ноты, Сергія Жеки і Олександра Полоника.

Міжнародна юридична фірма "White & Case"" виступила міжнародним юридичним радником ИМК, а юридична фірма "NautaDutilh" виступила юридичним радником ИМК з питань люксембурзького права.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини