Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінфін має намір відкоригувати питання узгодження з ним вивезення дорогоцінних металів як давальницької сировини

30 листопада 2010, 11:07
434
0
Реклама

Міністерство фінансів розмістило для обговорення на своєму офіційному сайті законопроект про внесення змін до частини 12 ст. 5 Закону "Про операції з давальницькою сировиною в зовнішньоекономічних стосунках".

Зокрема, Мінфін пропонує законодавчо врегулювати порядок узгодження з Міністерством питання вивезення за межі митної території дорогоцінних металів і коштовних каменів, їх відходів і ломи в якості давальницької сировини.

За проектом таке узгодження має бути безкоштовнимздійснюватися в строк до 10 робочих днів від дати реєстрації в Мінфіні, необхідних для узгодження документів. Отримана згода Міністерства діє в течію 60 календарних днів з дня його реєстрації в Мінфіні.

Документом викладається також вичерпний перелік підстав для відмови в узгодженні: подача необхідних документів не в повному об'ємі і з порушенням норм закону; недостовірні відомості в документах; неподання інформації про об'єми фактично вивезених як давальницька сировина і ввезених як продукція з цієї сировини дорогоцінних металів і каменів на підставі раніше проведених узгоджень; неподання звітів по операціях з дорогоцінними металами і каменями.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини