Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ГКЦБФР змінив особливості управління активами для КУА і адміністраторів недержавних ПФ

22 листопада 2010, 11:45
786
0
Реклама

Зміни до Положенню про особливості здійснення діяльності по управлінню активами інституційних інвесторів затверджені рішенням Державної комісії з цінних паперів і фондового ринку від 20.10.2010 р. № 1587.

Серед іншого, відповідно до змін, професійний адміністратор недержавного пенсійного фонду може здійснювати управління активами тільки тих недержавних пенсійних фондів, яким він надає послуги з адміністрування.

До розміру статутного фонду осіб, що управляють активами інституційних інвесторів (КУА і особи, що управляють активами недержавних пенсійних фондів), пред'являються вимоги про відповідність розміру, вказаному в Законах "Про інститути спільного інвестування" і "Про недержавне пенсійне забезпечення".

При цьому КУА, керівники активами ИСИ, зобов'язані підтримувати розмір власного капіталу на рівні, визначеному Ліцензійними умовами здійснення професійної діяльності на фондовому ринкуа особи, що управляють активами недержавних пенсійних фондів, - на рівні не меншому, ніж розмір зареєстрованого статутного капіталу.

Зміни діють з 21 листопада 2010 року.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини