Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

РФ обмежила імпорт українського м'яса і молока

8 жовтня 2010, 11:15
700
0
Реклама

Російська Федерація забороняє постачання м'яса і молока з ряду підприємств Україниповідомив Россельхознадзор. Зокрема, з 16 жовтня припиниться ввезення продукції Балтского молококонсервного комбінату дитячих продуктів і яловичини Шепетовского м'ясокомбінату. З 17 жовтня почне діяти обмеження на постачання яловичини з Тростенецкого і Ватутінського м'ясокомбінатів.


"Це рішення прийняте за результатами спільної інспекції, проведеної російським і українськими ветспециалистами на підприємствах України у вересні"- говориться в повідомленні Россельхознадзора. За словами російського відомства, в ході інспекції були виявлені порушення російських ветеринарно-санітарних вимог.


Таким чином, з 15 м'ясопереробних підприємств України, що мали право на постачання своєї продукції в Росію, залишилося тільки 3, з 14 молочних - 10.
Нагадаємо, за даними Держмитслужби, імпорт м'яса в Україну за перших 9 місяців 2010 року знизився на 17 % в порівнянні з аналогічним періодом 2009 року, а експорт м'яса з України виріс на 57 %.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини