Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд визначився з процедурою роздачі компенсацій вартості міндобрив

1 жовтня 2010, 15:01
562
0
Реклама

Кабінет Міністрів України постановою від 29 вересня 2010 роки № 892 затвердив Порядок використання в 2010 році засобів Стабілізаційного фонду, виділених для здійснення заходів по охороні і підвищенню родючості грунтів.

Відповідно до Порядку засобу з Фонду безоплатно виділяються сільгосппідприємствам для частковою компенсації вартості мінеральних добрив вітчизняного виробництва, придбаних по прямих договорах або через операторів після 1 липня 2010 року.

Для отримання коштів з Фонду (компенсації) підприємства повинні подати заяву, затвердженою розпорядником засобів - Минагрополитики, а також завірені копії платіжного доручення або розрахункового чека, витратної накладної і документів, що підтверджують право власності або користування земельною ділянкою.

Визначати, яке саме сільгосппідприємство має право на компенсацію, будуть комісіїстворені управлінням промисловості і агропромислового розвитку Севастопольської міської і районних держадміністрацій. До складу комісій входитимуть представники фіноргану, КРУ, податковою, асоціації фермерів, ради сільгосппідприємств.

На комісію покладена перевірка достовірності заявлених відомостей і визначення суми компенсації для кожного підприємства залежно від площі орних земель.

Боржникам перед бюджетами і цільовими фондами (з більш ніж піврічним терміном заборгованості), банкротам, реорганизующимся або ліквідовуваним підприємствам компенсація не покладена.

Розмір компенсації по видах мінеральних добрив визначений в додатку 1 до Порядку.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини