Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Президент ініціює відміну ліцензій

12 липня 2010, 13:38
1336
3
Реклама

Зміни до законодавчих актів, регулюючих питання ліцензування господарської діяльності і відповідальність за недотримання норм про ліцензування, запропонував Президент України своїм законопроектом № 6696.

По-перше, проектом планується відмінити ліцензування цілого ряду видів господарської діяльностіпередбачених ст. 9 Закону "Про ліцензування певних видів господарської діяльності".

Серед них: виконання топографо-геодезических, картографічних робіт; турагентская діяльність; діяльність митного перевізника; пошук (розвідка) корисних копалини, видобуток корисних копалин з родовищ загальнодержавного значення; виробництво дорогоцінного метолу і каменів, напівкоштовних каменів; виробництво пестицидів і агрохімікатів - регуляторів росту клітин; виробництво, використання, експлуатація, ввезення, вивезення криптосистем і засобів криптографічного захисту інформації; дезинфекційні роботи; авіаційно-хімічні роботи; фізкультурно-оздоровча і спортивна діяльність; пересилка поштових переказів, листів, бандеролей і посилок до 30 кг; виготовлення косметичної продукції з використанням спирту етилового; діяльність по обробці, зберіганню і захисту інформації, що становить кредитну історію; виробництво і зберігання рідкого палива з біомаси і біогазу.

По-друге, у зв'язку з відміною ліцензування проект передбачає декриміналізацію здійснення операцій з ломом кольорових і чорних металів без ліцензії, а також відміну адмінвідповідальності за порушення умов ліцензії на користування надрами і за порушення умов і правил, що регламентують діяльність у сфері поштового зв'язку.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини