Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ГКЦБФР змінила вимоги до договорів обслуговування хранителем активів ИСИ : рішення набуло чинності

21 червня 2010, 09:00
985
0
Реклама

ГКЦБФР внесла зміни в Положення про вимоги до договору про обслуговування хранителем активів інституту спільного інвестування. 19 червня набуло чинності те, що відповідає рішення від 13 травня 2010 року № 571.

Цим документом визначається, що надання послуг зі зберігання активів ИСИ у формі цінних паперів і обліку прав власності на них, а також обслуговування операцій ИСИ здійснюється хранителем, що має ліцензію на здійснення депозитарної діяльності хранителя ЦБ, на підставі договору про обслуговування хранителем активів ИСИ.

При цьому, хранителем активів ИСИ являється банк, що має ліцензію на здійснення депозитарної діяльності хранителя цінних паперів, видану у встановленому ГКЦБФР порядку. А хранителем активів венчурного фонду може бути юридична особа, що має ліцензію на здійснення депозитарної діяльності хранителя цінних паперів.

Тепер договір про обслуговування ИСИ, окрім інших положень, обов'язково повинен містити порядок здійснення хранителем контролю за діяльністю КУА на предмет відповідності операцій з активами ИСИ, у тому числі і операцій з неемісійними цінними паперами і ін., регламенту, проспекту емісії ЦБ ИСИ і законодавству.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини