Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Змінений порядок складання місячної і квартальної звітності для одержуючих кошти з бюджету

11 травня 2010, 09:00
456
0
Реклама

Держказначейство і Міністерство фінансів наказом № 115 від 2 квітня 2010 року (що набуло чинності 7 травня 2010 року) розповсюдило дію Порядку складання місячної і квартальної фінансової звітності в 2009 році установами і організаціями, одержуючими кошти державного або місцевих бюджетів, затвердженого наказом Держказначейства від 25 березня 2009 роки № 123, на складання звіту згаданими організаціями і в 2010 році.

У вказаний порядок також були внесені зміни. Так, абзац 15 Розділу II "Оборотні активи" викладений в новій редакції, згідно якої рядок 187 "Розрахунків по інших операціях" призначена для віддзеркалення усієї іншої дебіторської заборгованості, не включеної в рядки 181-186, у тому числі за розрахунками по оплаті допомоги і компенсацій громадянам, постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи. А також, дебіторській заборгованості по тих, що проводилися ліквідованими установами банків розрахункам, відсотків, налічених банком на залишок засобів в національній і іноземній валюті за користування тимчасово вільними засобами, якщо вказане передбачено нормативно-правовими актами.

Змінам піддалися і абзаци 14 і 15 Розділу II "Зобов'язання". У рядку 428 "Розрахунків по депозитних сумах" повинні приводиться суми по операціях з грошовими документами, матеріальними цінностями і іншими депозитними операціями (правоохоронних, митних органів, органів державної податкової служби), а в рядку 429 цього ж розділу - суми кредиторської заборгованості по усіх інших операціях, не включених в рядки 421 - 428.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини