Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Процедуру надання статусу оптового ринку сільгосппродукції врегулювали

Реклама

Уряд ствердив Порядок придбання юридичною особою статусу оптового ринку сільськогосподарської продукції. Цей документ визначає процедуру проведення конкурсу, за результатами якого юридичній особі може бути наданий такий статус.

Конкурс проводитиметься комісією Минагрополитики. Оголошення про проведення конкурсу міністерство публікуватиме в друкарському ЗМІ і розміщувати на своєму сайті не пізніше ніж за 30 днів до його початку. Кінцевий термін подачі документів для участі в конкурсі визначається Минагрополитики і не може складати менше 10 днів з дня розміщення оголошення. Подані документи розглядаються впродовж 30 днів. Переможці визначаються за критеріями, встановленим Минагрополитики, з обліком:

- економічній доцільності розміщення оптового ринку сільгосппродукції на відповідній території;

- результатів аналізу бізнес-плану організації діяльності юрособи в статусі оптового ринку і механізму його реалізації;

- фінансово-економічного обгрунтування вартості і терміну реалізації бізнес-проекту.

Конкурсне надання статусу оптового ринку сільгосппродукції визначене ст. 4 Закони "Про оптові ринки сільськогосподарської продукції". Ця ж стаття передбачає перелік документівякі необхідно надати для отримання такого статусу, а також підстави для позбавлення такого статусу. Юрособа, що не отримала вказаний статус, не має права використовувати у своєму найменуванні термін "оптовий ринок сільськогосподарської продукції".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини