Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НКЦПФР додала нові військові облігації

Реклама

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) прийняла рішення щодо розширення переліку військових облігацій.

"Це дає можливість збільшити інвестиції в Україну та підтримати економічне становище країни під час війни", - зазначила прес-служба НКЦПФР.

Комісія дозволила проведення операцій ще з одними державними цінними паперами, що мають міжнародний ідентифікаційний код UA4000222509.

Таким чином, доповнено додаток №3 до рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку №144 від 08.03.2022.

Читайте також: Що таке військові облігації та як їх придбати

Раніше Постановою Кабміну від 25.02.2022 № 156 Про випуск облігацій внутрішньої державної позики “Військові облігації” вирішено здійснити державні внутрішні запозичення в обсязі до 400 млрд. гривень шляхом поетапного випуску облігацій внутрішньої державної позики "Військові облігації" з такими основними умовами:

- номінальна вартість однієї облігації - 1000 гривень;

- купонний період - один рік;

- ставка доходу - 11 відсотків річних;

- строк обігу - до 15 років.

Кошти, залучені від розміщення облігацій, зараховуються до державного бюджету.

Найважливіші питання для бізнесу під час війни: організація господарської діяльності, персонал, податки, звітність, мито тощо. Все це і багато іншого в аналітичному проекті від LIGA ZAKON.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини