Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Вказані документи, що надають право іммігрантам на безмитне ввезення особистих речей

Реклама

Держмитслужба вказала перелік документів, які можуть підтверджувати право громадян, що в'їжджають на постійне місце проживання (ПМЖ) в Україну, на митне оформлення особистих речей із звільненням від оподаткування (у тому числі і від мита).

Для громадян Україниякі переселяються на ПМЖ в Україну такими документами є закордонний паспорт з штампом "Постійне местопроживание", проставленим і анулюваним відповідним підрозділом міграційної служби, і відмітками про дату постановки і зняття з консульського обліку, а також паспорт громадянина України з відміткою місця проживання в Україні.

Для іноземців і осіб без громадянства потрібні паспортний документ на право виїзду за кордон з імміграційною візою на постійне проживання в Україні, посвідка на проживання в Україні і відмітка в закордонному паспорті про наявність дозволу на ПМЖ. Для осіб, які придбали громадянство за територіальною ознакою- паспорт громадянина України з відміткою місця проживання в Україні і паспортний документ іноземця або особи без громадянства з відомостями, що підтверджують факт переселення на ПМЖ в Україну.

Товари, які ввозяться при переселенні громадян на ПМЖ в Україну, звільнені від оподаткування згідно ст. 252 Митні кодекси.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини