Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Адвокатам хочуть дозволити спрощену систему оподаткування без реєстрації ФОП

Реклама

НААУ закликає Парламент внести зміни до податкового законодавства, щоб дозволити адвокатам спрощену систему оподаткування без реєстрації ФОП. Про це повідомила прес-служба НААУ.

"НААУ ініціює внесення змін до податкового законодавства в частині усунення дискримінації, яка встановлена на сьогоднішній день порівняно з фізичними особами. А саме - дозволити адвокатам спрощену систему оподаткування без реєстрації фізичної-особи підприємця", - йдеться в повідомленні.

Саме з такою пропозицією Голова НААУ, РАУ Лідія Ізовітова звернулася до Голови Комісії з питань правової реформи при Президентові України Сергія Іонушаса.

Зазначається, що розроблені НААУ пропозиції відповідають реальним потребам інституту адвокатури та забезпечать справедливі і рівні умови оподаткування доходів, отриманих самозайнятими особами (фізичними особами-підприємцями та фізичними особами, які здійснюють незалежну професійну діяльність). 

В НААУ вказали, що представники податкової служби підтримали таку законодавчу ініціативу. 

Читайте також: Вісім причин, чому успіх адвоката залежить від ІТ-рішень

Адвокати НААУ вирішують всі робочі завдання на одній платформі. LIGA360: Адвокат НААУ надсилатиме автоматичні сповіщення про зміни законодавства, судових рішень й останні новини юридичної галузі. Отримайте тестовий доступ прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини