Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Порядок оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення органами Держінспекції по захисту рослин визначений

Реклама

Минагрополитики ствердило Порядок оформлення Головною державною інспекцією захисту рослин і державними інспекціями захисту рослин Автономної Республіки Крим, областей, районів матеріалів про адміністративні правопорушення. Згідно з цим документом, проводитиметься складання протоколів і розгляд справ про адміністративні порушення в справах, пов'язаних із захистом рослин.

Протокол про адміністративне правопорушення повинен складатися в двох екземплярах відносно кожної особи, админправонарушение, що зробило. Стирання і помарки в нім не допускаються. Справи про адміністративне правопорушення розглядаються впродовж 15 днів з дати отримання протоколу і інших матеріалів справи. За результатами розгляду справи виноситься одно з двох рішень : постанова про накладення адміністративного стягнення або постанова про закриття справи. Постанова про накладення адміністративного стягнення може бути оскаржена у вищестоящий орган або до суду. Скарга на таку постанову розглядається впродовж 10 днів з дня її вступу.

Державні інспекції по захисту рослин можуть складати протоколи і розглядати справи, пов'язані з порушенням законодавства про захист рослин (ст. 83-1 КоАП) і з невиконанням законних вимог посадовців уповноважених органів виконавчої влади в області захисту прав рослин (ст. 188-12 КоАП).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини