Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нацполіція отримала право самопредставництва в суді

Реклама

Нацполіція здійснюватиме в установленому порядку самопредставництво в судах України та інших органах, без окремого доручення голови НПУ.

Таке рішення було прийнято 14 квітня під час чергового засідання Кабінету Міністрів, повідомляє прес-служба МВС.

Прийнятим документом доповнюються пункти 5 та 11 Положення про Нацполіцію підпунктами щодо забезпечення в установленому порядку самопредставництва НПУ в судах України та інших органах.

Голова Нацполіції наділяється повноваженнями визначати із числа посадових осіб юридичних служб апарату центрального органу управління поліції, її територіальних органів осіб, які діятимуть від імені поліції в порядку самопредставництва в судах України та інших органах без окремого його доручення.

Бажаєте отримувати найсвіжішу аналітику і бути в курсі правових новин? У цьому допоможе LIGA360: Юрист. Слідкуйте за гарячими темами у галузі, отримайте найширший діапазон експертних думок та регулярне оновлення профільних видань. Придбайте LIGA360: Юрист просто зараз.

Цифровому рішенню LIGA360 виповнюється рік, і ми даруємо щедрі подарунки. До 28 квітня ви можете безкоштовно протестувати преміум-пакети LIGA360 для вашої робочої ролі. Дізнавайтеся про акцію за посиланням.

Читайте також:

Колекторам установлено чіткі правила роботи: Закон офіційно опубліковано

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини