Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін уточнив, де можна ходити без масок

Реклама

Міністерство охорони здоров'я повідомило, що внесено зміни до постанови від 22 березня 2021 року № 230 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236», якими визначено конкретний перелік місць обов'язкового носіння масок у регіонах «червоної зони» епіднебезпеки.

Згідно зі змінами масковий режим не передбачений у парках і скверах.

Водночас носіння масок є обов'язковим у закладах охорони здоров'я та освіти, підземних переходах, зупинках громадського транспорту та інших територіях загального користування за неможливості дотримання фізичної дистанції не менше як 1 метра.

Більше інформації про те, як попередити кризові ситуації бізнесу вже сьогодні, отримуйте в системах ЛІГА:ЗАКОН.

Тримайте руку на пульсі актуальної правової картини дня з усіма нововведеннями, використовуйте добірку ситуацій для оперативного реагування на будь-які зміни та майте доступ до повної бази нормативних документів на будь-яку дату, зокрема і тих, що регулюють роботу компаній в умовах коронакризи, карантинів, надзвичайних станів.

Спробуйте тестовий доступ до систем ЛІГА:ЗАКОН за посиланням, об'єктивно оцінюйте будь-яку ситуацію та приймайте тверді та зважені рішення вже сьогодні.

Читайте також:

Для в'їзду в Україну іноземцям потрібен ПЛР-тест на COVID-19

Українцям змінили правила повернення з-за кордону

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини