Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Якими саме паливно-мастильними матеріалами не можуть торгувати физлица-"упрощенцы", роз'яснила ДПАУ

Реклама

ДПАУ роз'яснилащо саме мається на увазі під паливно-мастильними матеріаламиторгувати якими заборонено підприємцям - фізичним особам, що перебувають на спрощеній системі оподаткування.

Згідно п. 2.7 ДСТУ 3437-96 "Нафтопродуктів. Терміни і визначення" під паливом (пальним) розуміються матеріали, використовувані в якості джерела енергії для двигунів внутрішнього згорання. Мастило - це пластичний матеріал, який є структурованим загусником маслом, вживаним для зменшення тертя, консервації виробів і герметизації щілин. Крім того, згідно наказу Міністерства статистики від 17.08.1995 № 213 масла і мастила - в'язкі вуглеводні речовини з великим змістом парафіну, які дистилюються при температурі від 380 °C до 500 °C при вакуумній перегонці нафтових залишків після атмосферної перегонки нафти.

Таким чином, саме ці матеріали згідно п. 7 Указу Президента "Про спрощену систему оподаткування, обліку і звітності суб'єктів малого підприємництва" не можуть бути реалізовані фізичними особами - суб'єктами підприємницької діяльності, які займаються підприємництвом без створення юридичної особи.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини