Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Умови проведення концесійного конкурсу відносно об'єктів тепло- і водопостачання доведеться погоджувати з Минжилкоммунхозом

Реклама

Минжилкоммунхоз зобов'язав концессиодателей погоджувати з ним умови концесійного конкурсу відносно об'єктів права державної або комунальної власності, використовуваних для здійснення діяльності по централізованому водо-, теплопостачанню і водовідведенню, і затвердив порядок такого узгодження.

Для узгодження концесійного конкурсу концессиодатель повинен буде надати в Минжилкоммунхоз:

- лист-звернення про узгодження умов концесійного конкурсу;

- інформацію про основні критерії і порядок оцінки пропозицій претендентів і визначення переможців конкурсу;

- інформацію, яка повинна міститися в конкурсних пропозиціях претендентів.

На розгляд документів у Минжилкоммунхоза буде 30 днів. За результатами цього розгляду умови концесійного конкурсу можуть бути погоджені, що відкриває шлях для проведення конкурсу, або не погоджені, що дає можливість доповнити, змінити подану інформацію, оскаржити рішення в суді або відмовитися від концесійного конкурсу.

Документ набуває чинності 22 січня 2010 року. До цього питання проведення концесійного конкурсу з передачі в концесію державних і комунальних об'єктів централізованого водо-, теплопостачання і водовідведення регулювалися загальними станами ст. 7 Закону "Про концесію" і постанови КМУ від 12.04.2000 № 642. Обов'язки узгодження умов концесійного конкурсу з профільним міністерством ці нормативні акти не містили.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини