Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС затвердила план податкових перевірок 2021

Реклама

Державна податкова служба затвердила План-графік проведення документальних планових перевірок платників податків на 2021 рік.

Відповідно до Розділу I плану-графіка "Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб" планується здійснити 4060 перевірок.

Розділ II плану-графіка "Документальні планові перевірки фінансових установ, постійних представництв та представництв нерезидентів" передбачає 209 перевірок у 2021 році.

Згідно із Розділом III плану-графіка заплановано 1664 документальні планові перевірки фізичних осіб.

Розділ IV плану-графіка "Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб з питань правильності обчислення, повноти і своєчасності сплати податку на доходи фізичних осіб, військового збору та єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" передбачає 355 перевірок.

Податкові канукули та виплати ФОПам - не звільняють підприємців від обов'язкового подання звітності. Отримайте найпростіший сервіс формування і подання звітів для ФОП усього за 338 гривень на рік.

Читайте також: Затверджено План здійснення комплексних перевірок на 2021 рік

Податківці по-новому формуватимуть план проведення документальних планових перевірок

Получайте быстрый доступ к основным инструментам для работы юриста и бухгалтера с системами ЛІГА:ЗАКОН со скидками до -60%.

Полный источник систематизированной, достоверной правовой информации с удобным интерфейсом для быстрого поиска и легкого анализа. Система позволяет принять правильные решения на основе аналитической, консультационной и нормативно-правовой информации. Успейте выбрать решение для себя по ссылке.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини