Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Перелік підстав для переоформлення спецдозволів на користування надрами розширили

Реклама

Уряд внесло зміни у п. 17 Порядку надання в 2009 році спеціальних дозволів на користування надрамиякими розширило перелік підстав для переоформлення спецдозволів на користування надрами.

Тепер спецдозвіл переоформлятиметься Мінприроди без зміни терміну його дії і умов користування надрами також у разі закінчення терміну дії оренди юридичною особою (недропользователем) цілісного майнового комплексу колишнього державного підприємства і створення на базі такого цілісного майнового комплексу нового державного підприємства.

Це вже не перше розширення переліку підстав для переоформлення спецдозволів на користування надрами. Раніше до такої основи, як зміна найменування або місцезнаходження недропользователя, додалися реорганізація недропользователя, а також, основа ним юрособи, створеної для продовження діяльності на наданій в користування ділянці надр. Мінприроди, у свою чергу, нарешті, ствердило Порядок переоформлення спеціальних дозволів на користування надрамиз положеннями якого можна ознайомитися в матеріалі "Порядок переоформлення спецдозволів на користування надрами визначений".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини