Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін схвалив проект Держбюджету-2021 до другого читання

27 листопада 2020, 10:30
694
0
Реклама

На засіданні 26 листопада Кабмін схвалив доопрацьований проект Держбюджету-2021 до другого читання у Верховній Раді. Про це повідомив у своєму телеграм-каналі Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

У допрацьованому проекті Держбюджету-2021 доходи передбачено в сумі 1 трлн 92 млрд грн. Видатки - у сумі 1 трлн 328 млрд грн.

За словами Прем'єр-міністр також знайдено можливість зменшити дефіцит по відношенню до ВВП з 6% до 5,5% (у бюджеті-2020 дефіцит був на рівні 7,5%).

"Тобто, на 2021 рік пропонуємо збалансований бюджет, в якому не передбачається збільшення податків для бізнесу й водночас покращується фінансування і соціальної сфери, і медицини, передбачена підтримка підприємцям, які постраждали від пандемії", - йдеться в повідомленні.

Раніше ЮРЛІГА писала, що 5 листопада народні депутати прийняли в першому читанні проект Держбюджету-2021.

Більше інформації про те, як попередити кризові ситуації бізнесу вже сьогодні, отримуйте у системах ЛІГА:ЗАКОН.

Тримайте руку на пульсі актуальної правової картини дня з усіма нововведеннями, використовуйте добірку ситуацій для оперативного реагування на будь-які зміни та майте доступ до повної бази нормативних документів на будь-яку дату, зокрема і тих, що регулюють роботу компаній в умовах коронакризи, карантинів, надзвичайних станів.

Спробуйте тестовий доступ до систем ЛІГА:ЗАКОН за посиланням, об'єктивно оцінюйте будь-яку ситуацію та приймайте тверді та зважені рішення вже сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини