Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Посвідчення представника митного брокера тепер можуть анулювати, переоформити, замінити дублікатом

Реклама

Держмитслужба визначила термін дії кваліфікаційного посвідчення представника митного брокера (5 років), а також встановила підстави для його анулювання, переоформлення і видачі дубліката.

Анулювати посвідчення можуть у випадку:

- надходження заяви від особи, якій воно видане, про необхідність такого анулювання;

- неотримання обличчям посвідчення упродовж трьох місяців з дати реєстрації наказу митниці про його видачу;

- виявлення інформації про недостовірність документів, що служили підставою для отримання посвідчення;

- набуття чинності протягом року трьох і більше постанов митниці про накладення стягнення за порушення митних правил представником митного брокера;

- ненадання в 10-денний термін повідомлення про зміну даних в документах, що подаються для складання іспиту на отримання посвідчення;

- смерті представника митного брокера.

Підставами для переоформлення посвідчення являються: зміна Ф. И. О. представника; зміна даних в документах, які додавалися до заяви про видачу посвідчення; зміна зони діяльності або ліквідація регіональної митниці. Підставами для видачі дубліката посвідчення визначені його втрата або ушкодження.

Розглянутий Порядок анулювання, переоформлення, видачі дубліката кваліфікаційного посвідчення представника митного брокера набуває чинності сьогодні, 11 січня 2010 року. Цей документ є логічним продовженням Ліцензійних умов здійснення посередницької діяльності митного брокераз положеннями яких можна ознайомитися в матеріалі "Затверджені Ліцензійні умови для митних брокерів".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини