Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

VI Південноукраїнський юридичний форум

Реклама

Коли: 18 вересня; 13:00 - 20:00. Де: м. Одеса. Реєстрація: за посиланням.

Асоціація правників України запрошує вас зустрітися (нарешті!) офлайн під час VІ Південноукраїнського юридичного форуму, який відбудеться 18 вересня 2020 року в м. Одеса.

Основна мета форуму - об'єднати правників регіону та зосередитися на останніх тенденціях юридичної практики.

Питання до обговорення:

· актуальні питання форс-мажору через ситуацію, спричину COVID-19;

· проблеми та перспективи судової реформи;

· виконання судових рішень;

· успішні юридичні кейси.

Участь в заході надасть вам нові інструменти, які ви зможете застосовувати у власній щоденній роботі. Крім того, ви гарантовано отримаєте корисні знайомства, натхнення для креативних ідей та неодмінне задоволення від спілкування з колегами.

Переконані, що зустріч поблизу моря в оксамитовий сезон після затяжного періоду онлайн-заходів - це чудова ідея.

За додатковою інформацією щодо заходу та можливостей партнерства звертайтесь до організаторів за тел.: +380(95)317-77-02, або e-mail: pivden@uba.ua. Контактна особа -Ольга Чорнюк.

Для побудови виграшної стратегії захисту клієнта в суді існують сучасні діджитал-сервіси, які допомагають полегшити роботу адвоката. Аналітична система аналізу судових рішень Verdictum надає доступ до 85 млн судових рішень та допомагає оперативно вивчити позицію конкретного судді та колег у схожих справах. Окрім цього система надає доступ до розкладу судових засідань і завантаженості суддів. Отримайте доступ до Verdictum.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини