Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Дозволене перевищення швидкості хочуть збільшити

Реклама

В Парламенті зареєстрували законопроект № 3744.

Законопроектом пропонуються наступні зміни до статті 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення, спрямовані на збільшення максимального дозволеного перевищення швидкості руху на міжнародних та національних автомобільних дорогах:

- на міжнародних та національних автомобільних дорогах, які мають по одній смузі для руху в кожному напрямку - більш як на тридцять кілометрів на годину;

- на міжнародних та національних автомобільних дорогах, які мають дві смуги для руху в одному напрямку - більш як на сорок кілометрів на годину;

- на міжнародних та національних автомобільних дорогах, які мають три і більше смуги для руху в одному напрямку - більш як на п'ятдесят кілометрів на годину.

У ч. 3 цієї статті планується передбачити максимальне обмеження на міжнародних і національних автомобільних дорогах, що мають три і більше смуги для руху в одному напрямку пропонують встановити не більше 60 км/год.

Якими будуть наступні рішення влади? Замовте тестовий доступ до екосистеми LIGA360, щоб стежити за прийняттям законів, що можуть вплинути на ваш бізнес. Ви можете замовити повний тестовий доступ на 4 доби до LIGA360 за посиланням.

Читайте також:

Штрафи за перевищення швидкості хочуть підвищити

Автофіксація порушень ПДР: за що, кого та на скільки оштрафують

З 1 липня керування транспортним засобом у стані будь-якого сп'яніння - кримінальний проступок

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини