Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як ознайомитися з матеріалами справи дистанційно

Реклама

Приморський районний суд м. Одеси надав роз'яснення стосовно ознайомлення з матеріалами справи під час карантину.

Відповідно до наказу ДСА України від 22 грудня 2018 року № 628 «Про проведення тестування підсистеми «Електронний суд» у місцевих та апеляційних судах функціонує підсистема «Електронний суд» у тестовому режимі. З повним текстом наказу можна ознайомитися в модулі "Законодавство" ІПС ЛІГА:ЗАКОН, замовивши тестовий доступ до систем.

Про це повідомляє портал «Судова влада України».

Приймання та реєстрація процесуальних документів, надісланих з електронної пошти з доменним іменем «@mail.gov.ua» або з будь-яких інших доменних імен, суди не здійснюють.

Згідно з вимогами розділу XI Положення про автоматизовану систему документообігу суду, приймання та реєстрація надісланих до суду учасниками судового процесу процесуальних документів повинні здійснюватись з офіційних електронних адрес (Електронних кабінетів), які вони мають створити в Електронному суді, розміщеному за посиланням, за умови попередньої реєстрації офіційної електронної адреси (Електронного кабінету) та з обов'язковим використанням такою особою власного електронного цифрового підпису, з метою обов'язкової ідентифікації за електронним цифровим підписом заявника як учасника справи, або його представника (адвоката), задля виконання положень ст. 43 ЦПК, ст. 44 КАС та запобігання ознайомлення з матеріалами справи осіб, які в дійсності не є учасниками провадження.

Важливо. Для реєстрації на порталі «Електронний суд» необхідно мати електронний цифровий підпис. Ознайомтеся з детальною інформацією та відеоінструкцією.

Не втрачайте важливу інформацію в кризових ситуаціях! Будьте в курсі розкладу судових засідань та завантаженості суддів. Відстежуйте судові справи за контрагентами, аналізуйте правові позиції та судові рішення з понад 85 млн. Формуйте власну сильну позицію із Системою аналізу судових рішень VERDICTUM. Отримайте тестовий доступ за посиланням.

Читайте також:

Карантин: Верховний Суд і Мін'юст зробили важливі заяви

Карантин до 24 квітня: що дозволено та що заборонено

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини